Sajtóközlemények

A próféta nyolc új templomot jelentett be az általános konferencián

Az egyház felépíti első templomát a Közel-Keleten.

Negyedszázad elteltével a próféta új kiáltvánnyal fordult a világhoz

A dokumentum a Jézus Krisztus evangéliuma teljességének visszaállítása címet viseli, és az egyház visszaállítása óta mindössze a hatodik kiáltvány.

...

Változás az egyház Isten által kinyilatkoztatott nevének magyar fordításában

Jézus Krisztus visszaállított egyházának magyar neve imádságos lélekkel meghozott döntések alapján 2020. április 5-én a következőre módosult: Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza....

Összefoglaló az általános konferencia szombat esti üléséről: az egyház új jelképe, újabb böjt a COVID-19 enyhüléséért, ifjú beszélők

Új jelképről ismerhető fel az egyház. Nelson elnök arra kért mindenkit világszerte, hogy ismét böjtöljenek a COVID-19 enyhüléséért. Laudy Ruth Kaouk és Enzo Serge Petelo is arról osztotta meg gondolatait, hogy miként áldja meg a papság a fiatalokat.

Az egyház új jelképe kiemeli a Szabadító központi szerepét

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházát mostantól egy új jelképről lehet felismerni, mely kiemeli Jézus Krisztus nevét, valamint az Ő központi szerepét mindabban, amit az egyház tesz.

Az egyház új hetveneseket és a Fiatal Férfiak új Általános Elnökségét jelentett be

Dallin H. Oaks elnök kilenc új általános felhatalmazott hetvenes, valamint 57 területi hetvenes elhívását jelentette be. Bejelentette továbbá a Fiatal Férfiak új Általános Elnökségét.

A vasárnap délelőtti ülés keretében hozsánnakiáltással kísért világméretű ünnepélyes gyülekezetre kerül sor

Az ünnepélyes gyülekezetek különféle célokból megtartott különleges, szent gyűlések, melyek megkövetelik, hogy az utolsó napi szentek emelkedett lelkiséggel érkezzenek rájuk.

Üzenet Európa vezetőinek, lakosainak és minden jóindulatú embernek

Nem tudunk mindent irányítani, ahogy ez a vírus is bizonyítja; mégis jókedvvel meg tudjuk tenni mindazt, ami a hatalmunkban áll. Együtt haladunk ezen az úton. Tudnotok kell, hogy rendkívül nagyra becsülünk benneteket!

Az Utolsó napi szent szeretetszolgálat milliók életét áldotta meg 2019-ben

Az Utolsó napi szent szeretetszolgálat globális hatóköre kiszélesedett 2019-ben – milliók életét áldotta meg 142 országban és területen, 3221 véghezvitt projekten keresztül, 2000 partnerrel dolgozva közösen. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza emberbaráti szervezete a 2019-es éves jelentésében a minap adta közre...

Az egyháztagokat magában foglaló gyűlések átmenetileg világszerte felfüggesztésre kerültek

"Azonnali hatállyal átmenetileg felfüggesztünk minden, egyháztagokat magában foglaló gyűlést világszerte határozatlan időre."

...