Sajtóközlemény

Nelson elnök az evangélium visszaállításának megosztására szólít – 2020-ban ünnepeljük az első látomás 200. évfordulóját

Russell M. Nelson, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza elnöke, 2020-ban Jézus Krisztus evangéliumának másokkal való megosztására szólítja az utolsó napi szenteket. Ez az új év az első látomás 200. évfordulója.

Újév napján a próféta az alábbi üzenetet tette közzé a Facebook, Twitter és Instagram oldalán: A Szabadító evangéliumának visszaállításáról szóló üzenet megosztása

„A tavaly októberi általános konferencián elhangzott beszédemben 2020-at bicentenáriumi időszaknak neveztem ki, megemlékezve annak a 200. évfordulójáról, hogy az Atyaisten és az Ő szeretett Fia, Jézus Krisztus látomásban megjelentek Joseph Smithnek – írta Nelson elnök egy blogbejegyzésben. – Ez egy sarkalatos pont az egyház történetében, a ti benne játszott szerepetek pedig létfontosságú.”

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.