Téma

Fiatal Nők elnöksége

A Fiatal Nők szervezete segít a szülőknek és a papsági vezetőknek minden egyes fiatal nőt felkészíteni arra, hogy érdemesek legyenek szent szövetségek megkötésére és betartására, valamint a templomi szertartások elnyerésére. A szervezet vasárnapi oktatással, hétközbeni tevékenységekkel (például közös tevékenységekkel és táborokkal), valamint a Személyes fejlődés programmal segíti a fiatal nők fejlődését.

A Fiatal Nők Általános Elnöksége egy elnökből és két tanácsosból áll. Gyakran utaznak, hogy találkozzanak a helyi egyházi vezetőkkel és tagokkal világszerte, és segítsenek megerősíteni a fiatal nőket az egyházban.

Jelenleg Bonnie H. Cordon nőtestvér szolgál a Fiatal Nők általános elnökeként. Tanácsosai Michelle Craig nőtestvér és Becky Craven nőtestvér. 2018 áprilisa óta szolgálnak ebben a tisztségben.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.